Adri & Zn Yerseke

De zee op je bord

Visgroothandel stelt zich de hoogste eisen op gebied van duurzaamheid, voedselveiligheid, efficiƫntie, werkgenot, product -en bedrijfspresentatie.

Adri & Zn Yerseke

Met een forse uitbreiding van het bestaande pand maakt familiebedrijf Adri&Zn Yerseke zich klaar voor de volgende generatie.

Om de hoogste mogelijke kwaliteit van diensten te garanderen die familiebedrijf Adri&Zn Yerseke zijn klanten bied, moest het bestaande pand worden uitgebreid aan alle kanten, zowel productie als kantoor en alle faciliteiten die nodig zijn voor kantoor -en productiepersoneel.

Omdat Adri Mens & Milieu erg hoog in het vaandel heeft werd heel veel nadruk gelegd op werkgenot van de werknemers en dit is terug te zien in het ontwerp maar ook aan het gebouwklimaat op gebied van installaties en bouwfysica.

Zeker omdat hun natuurproducten uit de zee gedijen bij een goed milieu werd het gehele pand opgeleverd met een BREEAM excellent certificaat, dit zegt veel over het gebouw en zijn omgeving, maar zeker ook over het interne productieproces, wat Adri & Zoon uniek maakt.

Toegepaste diensten / producten:
Locatie Yerseke
Oplevering 2019

Project foto's