Werkwijze

Totaalafbouw van grote en kleine projecten

Als je aan de vakidioten van Van Herten Afbouw vraagt wat ze het liefst doen, antwoorden ze unaniem: beginnen vanaf nul. Van een kaal, wind- en waterdicht casco een levendig, warm en sfeervol gebouw maken. Dan zijn we in ons element.

Die opdrachten krijgen wij in de praktijk vaak van zowel multinationals als ondernemers in het mkb. Soms zelfs met volledige carte blanche om alles te regelen binnen de jas van een gebouw. Dat begint dan met engineering en ontwerp. En eindigt met het sleutelklaar opleveren van een gebouw. Dit soort omvangrijke klussen doen we meestal samen met partners, waarbij wij de regie voeren en de planning bewaken.

Voortraject

In het voortraject buigen we ons over vragen als ‘hoeveel personen moeten er in dit gebouw een werkplek krijgen?’, ‘welke afdelingen moeten worden gecreëerd?’, ‘hoe ziet de ideale routing eruit?’, ‘welke uitstraling en materialisatie moet de binnenkant krijgen?’, ‘voor welke voorzieningen moet ruimte worden gereserveerd?’ en ‘welke bouwfysische eisen worden er gesteld?’. Na akkoord op ons voorstel, gaan we aan de slag. En voeren we het project 1-op-1 uit zoals wij (of anderen) het ontworpen hebben.

Werk in uitvoering

In het afbouwproces zijn wij de bouwkundige partij. Dat betekent dat wij zorgdragen voor de afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Ook leveren en monteren wij kozijnen, ramen en deuren inclusief alle timmerwerkzaamheden die daarbij nodig zijn. Onze kracht zit in de gecombineerde kennis van producten, productgroepen, processen en systemen.

Voor tegelwerk, stucwerk, vloerafwerking en schilderwerk schakelen we gerenommeerde partnerbedrijven in. Gaan we een stap verder, dan regelen wij ook de aanleg van elektrotechnische (E) en werktuigbouwkundige installaties (W). Nog een stap verder: we denken mee over interieur en inrichting. Van Herten Afbouw geeft vorm aan de inhoud van een gebouw en kan alle werkzaamheden die daarvoor nodig zijn coördineren en uitvoeren.