Hatchtech Ede

Een plek om elkaar te ontmoeten

Hatchtech Ede

Een trap als eyecatcher, de imposante tien meter brede bamboe houten trap van de showroom naar de eerste verdieping in het nieuwe kantoor van HatchTech in Ede is een echte eyecatcher. “Op de basis van drie stalen spanten en een betonnen vloerrand op de eerste verdieping hebben wij de opvallende houten, vloeren, houten lambrisering aangebracht, de borstweringen, de leuningen en de ingebouwde ledverlichting zodat de trap qua stijl helemaal aansluit bij het state-of-the-art gebouw dat architect Paul Hoppe heeft ontworpen”. We hebben gebruik gemaakt van de prachtige Matude Woonline panelen.

Dit is niet het enige dat we hier hebben gerealiseerd ook alle metalstud binnenwanden, glaswanden, voorzetwanden en systeemplafonds hebben we geleverd en gemonteerd. De systeemplafonds alleen al beslaan zo’n 3.300 m².

Daarnaast komen ook alle kozijnen en deuren van ons vandaan, zo’n 60 stuks. Die brede trap is overigens niet de enige, ook de trap van het restaurant naar de directiekantoren hebben wij bekleed. Die hangt als het ware tussen de eerste en de tweede verdieping.

Toegepaste diensten / producten:
Locatie Ede
Oppervlakte 3100m2
Oplevering 2022